Wendy Broersen

Deelnemer

Rit4Britt

In februari kwam het afschuwelijke bericht dat bij Britt de ziekte ALL was geconstateerd... Als moeder van 2 gezonde kinderen ben je je ineens zo bewust van het feit dat het helemaal niet gewoon is dat je kinderen gezond ter wereld komen en dat ook blijven! Uit ervaring in de familie en vriendenkring weet ik en zie ik dagelijks dat dat 'gewoon' gezond zijn echt niet zo gewoon is!

We proberen met zijn allen om Marga en Jurriaan en de meiden zo goed en kwaad als het kan te steunen maar hoe gaaf is het om hiermee ook daadwerkelijk echt iets te DOEN! Het is zo belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt!!! Voor Britt maar ook voor ieder ander kind dat dit moet doorstaan, het is zo verschrikkelijk...
Mijn dochter van 7 kan haar haren wel langer kijken want dan laat ze het afknippen voor een mooie pruik voor Britt...
Ik wil graag helpen en samen maken we er een mooie rit van maar liefst 360 kilometer met een lach en een traan maar met dat mooie sterke meisje in onze gedachten! Helpen jullie mij en team Rit4Britt met een fantastisch bedrag aan de start te verschijnen? Zodat de kans op genezing van kinderkanker dichterbij dan ooit komt!!!

Dankbaar....

Wat een Facebook-berichtje niet teweeg kan brengen..! Oma Lucie vierde haar 100e verjaardag en doneerde haar verjaardagsgeld aan team Rit4Britt... Dit was het begin van een fantastische week met heel veel nieuwe sponsors... Mijn sponsorbedrag is bijna verdubbeld! Ben er helemaal beduusd van!
Zo mooi dat heel veel mensen mij en het team maar vooral Britt en alle andere kindjes die een zware strijd tegen kanker leveren een hart onder de riem steken.... Ik kan alleen maar ontzettend dankbaar zijn voor alle steun!!! Over precies drie maanden zitten de eerste 120 km erop... We gaan ervoor!!!

01-06-2017

€ 3.507,87 / 750,00

Sponsor