Wendy Broersen

Deelnemer

Rit4Britt

In februari kwam het afschuwelijke bericht dat bij Britt de ziekte ALL was geconstateerd... Als moeder van 2 gezonde kinderen ben je je ineens zo bewust van het feit dat het helemaal niet gewoon is dat je kinderen gezond ter wereld komen en dat ook blijven! Uit ervaring in de familie en vriendenkring weet ik en zie ik dagelijks dat dat 'gewoon' gezond zijn echt niet zo gewoon is!

We proberen met zijn allen om Marga en Jurriaan en de meiden zo goed en kwaad als het kan te steunen maar hoe gaaf is het om hiermee ook daadwerkelijk echt iets te DOEN! Het is zo belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt!!! Voor Britt maar ook voor ieder ander kind dat dit moet doorstaan, het is zo verschrikkelijk...
Mijn dochter van 7 kan haar haren wel langer kijken want dan laat ze het afknippen voor een mooie pruik voor Britt...
Ik wil graag helpen en samen maken we er een mooie rit van maar liefst 360 kilometer met een lach en een traan maar met dat mooie sterke meisje in onze gedachten! Helpen jullie mij en team Rit4Britt met een fantastisch bedrag aan de start te verschijnen? Zodat de kans op genezing van kinderkanker dichterbij dan ooit komt!!!

Bike&Q

Wat een leuke dag vandaag! Op tijd in de auto om lekker te lunchen bij Jurriaan en Marga, daarna met het hele team kennismaken en heerlijk en een rondje van 40 km gefietst. Voor mij wel even wennen om te fietsen in een groep maar het fietste lekker en een andere omgeving maakte dat ik het bijna jammer vond dat we er alweer waren! Na een bedankje van Jurriaan waar we allemaal wel even stil van waren en wat practische zaken te hebben besproken onder leiding van teamcaptain Marco werd de bbq aangestoken en dat was, met twee keurslagers in de groep, lekker tafelen!
Na een autoritje van weer 2 uurtjes nu lekker thuis met de beentjes omhoog.... Trots op dit team....!

07-05-2017

€ 3.507,87 / 750,00

Sponsor