Wendy Broersen

Deelnemer

Rit4Britt

In februari kwam het afschuwelijke bericht dat bij Britt de ziekte ALL was geconstateerd... Als moeder van 2 gezonde kinderen ben je je ineens zo bewust van het feit dat het helemaal niet gewoon is dat je kinderen gezond ter wereld komen en dat ook blijven! Uit ervaring in de familie en vriendenkring weet ik en zie ik dagelijks dat dat 'gewoon' gezond zijn echt niet zo gewoon is!

We proberen met zijn allen om Marga en Jurriaan en de meiden zo goed en kwaad als het kan te steunen maar hoe gaaf is het om hiermee ook daadwerkelijk echt iets te DOEN! Het is zo belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt!!! Voor Britt maar ook voor ieder ander kind dat dit moet doorstaan, het is zo verschrikkelijk...
Mijn dochter van 7 kan haar haren wel langer kijken want dan laat ze het afknippen voor een mooie pruik voor Britt...
Ik wil graag helpen en samen maken we er een mooie rit van maar liefst 360 kilometer met een lach en een traan maar met dat mooie sterke meisje in onze gedachten! Helpen jullie mij en team Rit4Britt met een fantastisch bedrag aan de start te verschijnen? Zodat de kans op genezing van kinderkanker dichterbij dan ooit komt!!!

Wishing....

Vandaag was ik trots op mezelf...! Ondanks een gebroken teen toch mijn gehavende voet in een fietsschoen gewurmd en er toch maar mooi een dikke 50 kilometer uitgeperst! Het ging lekker! Wel weer een stevige wind. De eerste 17 km vol tegenwind waarna ik bij Wognum afboog richting Middenmeer. Het was lekker fietsen in het zonnetje! Bij Twisk aangekomen baalde ik als een stekker... Echt een heel eind stuiteren over de klinkers! Dat had ik niet zien aankomen! Nadat ik de A7 onderdoor was even gepauzeerd met een liga en een fles water. Ondertussen nog even wat 'schoolzaken' voor de kids geregeld. Alles gaat ook tijdens een fietstraining gewoon door, hahahaha!
De laatste 15 kilometers lekker voor de wind gefietst. Nog een kleine tussenstop bij Kolkman in Zijdewind voor het monteren van een tweede bidonhouder want aan eentje heb ik nu al tekort! Het begint ergens op te lijken nu, iedere keer een stukje verder!

11-05-2017

€ 3.507,87 / 750,00

Sponsor