Wendy Broersen

Deelnemer

Rit4Britt

In februari kwam het afschuwelijke bericht dat bij Britt de ziekte ALL was geconstateerd... Als moeder van 2 gezonde kinderen ben je je ineens zo bewust van het feit dat het helemaal niet gewoon is dat je kinderen gezond ter wereld komen en dat ook blijven! Uit ervaring in de familie en vriendenkring weet ik en zie ik dagelijks dat dat 'gewoon' gezond zijn echt niet zo gewoon is!

We proberen met zijn allen om Marga en Jurriaan en de meiden zo goed en kwaad als het kan te steunen maar hoe gaaf is het om hiermee ook daadwerkelijk echt iets te DOEN! Het is zo belangrijk dat er onderzoek gedaan wordt!!! Voor Britt maar ook voor ieder ander kind dat dit moet doorstaan, het is zo verschrikkelijk...
Mijn dochter van 7 kan haar haren wel langer kijken want dan laat ze het afknippen voor een mooie pruik voor Britt...
Ik wil graag helpen en samen maken we er een mooie rit van maar liefst 360 kilometer met een lach en een traan maar met dat mooie sterke meisje in onze gedachten! Helpen jullie mij en team Rit4Britt met een fantastisch bedrag aan de start te verschijnen? Zodat de kans op genezing van kinderkanker dichterbij dan ooit komt!!!

Plat op mijn.....

Alweer een week geleden dat ik voor het laatst op de fiets zat...

Heerlijk weertje dus hoppakee de fiets uit de schuur en gaaaaan!!!
Via Waarland, Langedijk, Koedijk richting Schoorl. Via Camperduin naar Petten en door naar Callantsoog. Heerlijk langs de kust, echt 100% genieten! Wat boffen we toch in zo'n mooie omgeving!
Bij Schagerbrug moest ik even wachten op de stoplichten dus laste meteen even een drinkpauze in. Met het vooroverbuigen en het pakken van mijn bidon ging het mis. Ik liet even mijn rem los en daar ging ik... met een voet nog in de pedalen ging ik heel langzaam maar te snel om te kunnen reageren koppeltje duikend richting de grond... De pijn in mijn rechterkuit verbijtend, daar zat namelijk een tandwiel in, kon ik alleen maar denken hoe vermakelijk dit gebeuren moest zijn geweest voor de passerende automobilisten!!! Hmmm, mijn been was voornamelijk zwart van het smeer maar deed ook nogal zeer... Het was nog ff een trappie naar huis dus niet janken en fietsen! Ik ben tenslotte een bikkel! Een bikkel met een kuit die inmiddels dik werd en hier en daar wat rood tussen het zwart liet zien... Na een douche werd duidelijk dat het een pittige val was geweest!
Iemand zei een paar jaar geleden tegen mij:"Wen, smeer op je been betekent dat je een kluns bent...." Dussss....
Weekje rustig aan gedaan, alles is weer heel dus we kunnen verder met het trainingsschema!!!
Vandaag een fantastische donatie gekregen van een lieve oude dame die haar 100e verjaardag vierde en haar verjaardagsgeld wilde gebruiken om mij en het team te sponsoren.... Zeer zeer zeer dankbaar en nog steeds een beetje beduusd van dit mooie gebaar. Oma Lucie... heel veel dank!!!💋

27-05-2017

€ 3.507,87 / 750,00

Sponsor